en låt som gör att man blir sugen att börja spela bas ...
det finns vissa låtar som har inspirerat mig lite extra att börja spela musik. eller att börja spela bas t ex, som var det instrumentet jag började med. ungefär allt med DLK har betytt mycket pga marts fantastiska och inspirerande basspel, men även andra mer otippade låtar.
http://www.youtube.com/watch?v=ttvkXN3X_N0
"var den grön får du en ny" med eddie meduza. underbar låt om en termos, och har ett fantastiskt basspel. lyssna nu!
hur som helst, handlar detta om att jag har tröttnat på att köpa kaffe på jobbet. antingen kan jag dricka kaffet vi bjuds på, dvs det billigaste från willys - smakar som vidbränd smuts blandat med varmvatten - eller så kan jag köpa. kaffeautomater har som bekant kaffe som smakar gift, och pressbyråns är inte mycket bättre.
detta kaffe är visserligen mer okej, men har en viss vidbränd smak, är ganska dyrt samt är fan inte bra för magen. kaffe ska vara nybryggt, så är det bara. så nu har jag vidtagit årgärd mot detta problem, och köpt mig en TERMOS! för att brygga eget kaffe på morgonen och medtaga detta till mitt arbete! lycka!
jag hittade denna skönhet på coop för 219 kr

den fungerar utmärkt och jag är helt nöjd! när jag bryggde kaffe runt 7 på morgonen höll det sig i god dricktemperatur kl 13.30 när jag hällde upp det sen! denna bild är från idag, och anledningen varför jag inte har kaffet i den medföljande lilla koppen, är för att jag hade ett dygn gammalt kaffe i termosen och detta behövde värmas upp. det är en typiskt dålig idé att värma stål i micro, så därför behövde kaffet hällas upp i en mugg av porslin!
ps, detta dygnsgamla uppvärmda kaffe slår pressbyråns kaffe med hästlängder.
/ap
http://www.youtube.com/watch?v=ttvkXN3X_N0
"var den grön får du en ny" med eddie meduza. underbar låt om en termos, och har ett fantastiskt basspel. lyssna nu!
hur som helst, handlar detta om att jag har tröttnat på att köpa kaffe på jobbet. antingen kan jag dricka kaffet vi bjuds på, dvs det billigaste från willys - smakar som vidbränd smuts blandat med varmvatten - eller så kan jag köpa. kaffeautomater har som bekant kaffe som smakar gift, och pressbyråns är inte mycket bättre.
detta kaffe är visserligen mer okej, men har en viss vidbränd smak, är ganska dyrt samt är fan inte bra för magen. kaffe ska vara nybryggt, så är det bara. så nu har jag vidtagit årgärd mot detta problem, och köpt mig en TERMOS! för att brygga eget kaffe på morgonen och medtaga detta till mitt arbete! lycka!
jag hittade denna skönhet på coop för 219 kr

den fungerar utmärkt och jag är helt nöjd! när jag bryggde kaffe runt 7 på morgonen höll det sig i god dricktemperatur kl 13.30 när jag hällde upp det sen! denna bild är från idag, och anledningen varför jag inte har kaffet i den medföljande lilla koppen, är för att jag hade ett dygn gammalt kaffe i termosen och detta behövde värmas upp. det är en typiskt dålig idé att värma stål i micro, så därför behövde kaffet hällas upp i en mugg av porslin!
ps, detta dygnsgamla uppvärmda kaffe slår pressbyråns kaffe med hästlängder.
/ap
tales of the two jonnas
i helgen befann sig inte mindre än två (2) st jonna hos oss! vilka är oddsen, liksom. dels var det min jonna, den lilla blonda skönheten från borås, och så emilias jonna, en slags barndomsvän från gävle. det var skoj och kul på samma gång även om vi inte umgicks så vansinnigt mycket tillsammans, allihopa.
hur som helst gjorde detta den lilla kattrackaren glad!
lilla skräpvald hade hela sängen till sitt förfogande, men lade sig på jonnas goda tröja, för att inte tala om väskan som hon låg på hela dagarna.
på lördagen fick hon en ny vän:

jonnas (emilias) väska passade utmärkt att ligga i, tyckte skräpet och gjorde sig hemmastadd. helt ok katt.
/ap
hur som helst gjorde detta den lilla kattrackaren glad!

lilla skräpvald hade hela sängen till sitt förfogande, men lade sig på jonnas goda tröja, för att inte tala om väskan som hon låg på hela dagarna.
på lördagen fick hon en ny vän:

jonnas (emilias) väska passade utmärkt att ligga i, tyckte skräpet och gjorde sig hemmastadd. helt ok katt.
/ap
leksand sommarland

både lars och emilia var glada för att vi skulle fara till dalarna förra helgen. detta illustreras här tydligt!

leksand sommarland var lite mindre än vi mindes det, men roligt! vi tillbringade många timmar i vattnet, åkandes rutschbanor och annat. vi såg en hel del övervikt och fula tatueringar, men alla verkade glada och nöjda. det här är den enda bilden jag tog, eftersom jag inte hade någon kamera i närheten under större delen av dagen.
vi käkade extremt dyra hamburgare, ~ 100 kr för 150-grams ostburgare med strips, läsk och dipsås (doppsås om man heter korven), och då smakade de väldigt mediokert i bästa fall, dock ett plus för att man fick lägga på alla tillbehör själv!
leksand sommarland har tydligen omdömet "ett av sveriges top 3 sommarland" .. tja, det stämmer nog. 250 kr är ett överpris, eftersom det inte finns särskilt många aktiviteter att tala om ärligt talat, men vattenlandet väger upp en hel del och är väldigt roligt!
/ap
7up light is the new black

Den tveklöst absolut bästa lärren etc.
/korv
Ps. Apan håller också med, det vet jag. DS.
Frukostfrossa
Arrghmn-aarrghm-mums-maaawn-arghm (så tänker jag mig att en krokodil som mumsar på något riktigt smaskigt låter).
Ungefär så lät jag i alla fall när jag kalasade på den här ljuva frukosten:
För det ovana ögat kan jag förtydliga att koppen innehåller: bryggkaffe och en skvätt varm skummad mjölk.
Brödet är en av mina favoriter just nu, vet däremot tyvärr inte vad det heter. Men det är runt, mjukt, inte mörkt men inte heller ljust och med massor av solrosfrön.
Som grund på båda mackorna har jag Bregott mellan, den blåa alltså. Detta är något nytt i mitt liv som jag får tacka Apan för. Till skillnad ifrån det gröna Bregottet så är mellan varianten mjuk och bredbar direkt när man tar det ifrån kylen!
På macka nummer 1 ser vi: ett blad kruksallat (min bästa sallad, som kanske är raka motsatsen till romansallaten som någon annan i vårat hushåll prisar till gudarna). Ovanpå det en skiva prästost och lite skivade rädisor med salt.
På nr 2 ser vi ett stekt ägg, dock inte vilket ägg som helst utan ett sunny-side-up-ägg-med-svartpeppar-och-lite-tabasco. Så lätt är det alltså att piffa upp en helt vanlig äggmacka, inte för att man ska underskatta en helt vanlig heller. Men ibland vill man ju ha det lilla extra, och varför inte?
DU ÄR VÄRD DET.
/korf
Ungefär så lät jag i alla fall när jag kalasade på den här ljuva frukosten:

För det ovana ögat kan jag förtydliga att koppen innehåller: bryggkaffe och en skvätt varm skummad mjölk.
Brödet är en av mina favoriter just nu, vet däremot tyvärr inte vad det heter. Men det är runt, mjukt, inte mörkt men inte heller ljust och med massor av solrosfrön.
Som grund på båda mackorna har jag Bregott mellan, den blåa alltså. Detta är något nytt i mitt liv som jag får tacka Apan för. Till skillnad ifrån det gröna Bregottet så är mellan varianten mjuk och bredbar direkt när man tar det ifrån kylen!
På macka nummer 1 ser vi: ett blad kruksallat (min bästa sallad, som kanske är raka motsatsen till romansallaten som någon annan i vårat hushåll prisar till gudarna). Ovanpå det en skiva prästost och lite skivade rädisor med salt.
På nr 2 ser vi ett stekt ägg, dock inte vilket ägg som helst utan ett sunny-side-up-ägg-med-svartpeppar-och-lite-tabasco. Så lätt är det alltså att piffa upp en helt vanlig äggmacka, inte för att man ska underskatta en helt vanlig heller. Men ibland vill man ju ha det lilla extra, och varför inte?
DU ÄR VÄRD DET.
/korf